Защо Западът е обречен

149098
Защо Западът е обречен
Снимка: Getty Images / Guliver

Миналата седмица всички средства за масова информация тиражираха една невероятна новина. Предполагаемият доклад на Пентагона относно здравето на руския президент Владимир Путин, оказал се в ръцете на USA Today, се разпространи със скоростта на горски пожар. Слухът гласеше, че Путин страда от „разстройство от аутистичния спектър, което оказва влияние на всичките му действия”. Корпоративните зложелатели в западното полукълбо сега съобщават, че при Путин са установени признаци за Синдром на Аспергер, пише в свой коментар Филип Бътлър, който се описва като професионален пиар и публикува статии в The Huffington Post, The Epoch Times, Russia Today.

Обновено: Информираните читатели справедливо отбелязват следното: Първо, Путин е „майстор по самбо, освен това има черен пояс и шести дан по карате, както и осми дан по джудо”. Второ, ако съобщения за признаци на Синдром на Аспергер са верни, значи Путин страда от същото заболяване, както и геният-милиардер Бил Гейтс.

От ЕК се надяват на решителна крачка за траен мир в Украйна

Европейската комисия се надява, че преговорите на "нормандската четворка" за Украйна на 11 февруари ще бъдат решаващи, предаде БГНЕС. ...

Второ обновяване: Възниква въпросът за колко глупави смятат западните лидери хората? От Етиопия до Бризбън хората стават все по-мъдри. И когато те се оказват напълно информирани за политическите надувки, то неудържимата русофобия започва да губи силата си.

Обречени на неуспех се смятаха путинските Олимпийски игри в Сочи. Ето част от слуховете, които се тиражираха в 20 хил. западни издания: 1. Терористи ще нападнат администрацията в Сочи 2. Диви кучета и вълци ще изядат участниците в Олимпиадата. 3. Хотелите, в които са настанени състезателите, ще рухнат. 4. Гостите на събитието ще бъдат проверявани дали са хомосексуалисти 5. Няма да има сняг.

Друг сюжет, предложен от BBC News, Reuters и New York Times, беше, че Владимир Путин се е превърнал във възкръсналия Адолф Хитлер. Той нападна Крим (с помощта на войски, които си бяха там), после анексира този полуостров (благодарение на желанието на народа и гласуването на гражданите) и като цяло не уби нито един човек (за разлика от Америка, която унищожи няколко милиона души за последните 14 години).

Засега Guardian е начело в намирането на разумни новини, тъй като именно на неговите страници бе публикувана обективната статия за доклада на Пентагона.

След това медиите се фокусираха върху дъщерите на Путин. Когато тези усилия не дадоха желания резултат, някой свали малайзиския самолет, а за това бяха обвинени „путинските ракети”.

Преговорите на високо равнище за Украйна продължават в сряда

Продължават преговорите за мирно разрешаване на украинския конфликт. Среща на върха с участието на Франция, Германия, Украйна и Русия ...

В хода на спекулациите по повод полет MH17, "киевската хунта", доведена на власт от Барак Обама и Ко., официално обвини, не по-малко от 25 пъти Путин и руснаците за нахлуване в Украйна.

Всички информационни агенции видяха как руските танкове се движат по източните части на Украйна, а основата за подобни твърдения бе сниманият с телефон танк. BBC е виновна за това повече от всички други големи средства за масова информация.

Следващият епизод – Путин има рак. Всички вестници от Die Welt до Allanta Journal-Constitution — в един или друг момент публикуваха основани на слухове съобщения, че руският лидер вече е с единия крак в гроба, а с другия е стъпил на бананова обелка.

Но как оживя Путин?

Следващ сюжет: Подкрепяните и поддържани от Вашингтон и Лондон украински момчета не могат да завземат дори летището в Донецк. Мина година, а по-голямата част от Украйна не е в състояние да изтласка донбаските момчета от Донецк и Луганск. Нито въздушните атаки, нито последният танк, останал в арсенала на въоръжените сили на Украйна, не са в състояние да се справят с борците за свобода, които американските лидери наричат „терористи”.

САЩ удрят още едно рамо на Украйна

САЩ ще окажат допълнителна помощ на Украйна. Това заяви американският държавен секретар Джон Кери. „Не се съмнявам, че Украйна ...

Оказва се, че Путин побеждава всички по ред

Сега Оланд и Меркел трескаво летят насам-натам, опитвайки се да удържат американското оръжие извън Украйна и изведнъж руският цар получава диагнозата – аутизъм.

Британските медии съобщават за това! Значи трябва да е истина, нали?

И ето сега Синдромът на Аспергер заплашва да катурне най-влиятелния човек в света! Сътрудниците в Пентагона, този американски инструмент, който спасява американския народ от жестоки катастрофи в продължение на десетилетия, са поръчали провеждането на специално изследване, чиито резултати по някакъв вълшебен начин са открити и публикувани от изданието USA Today.

Според мен е забавно това, че човек, когото няколко седмици по-рано обвиниха в педофилия, не казва дума за Украйна, но ръководителите на Франция и Германия отлитат за Москва, за да бъдат в неговата тронна зала.

Полша ще изпраща оръжия на Украйна

Полша няма да промени позицията си за доставки на оръжия в Украйна и ще сътрудничи по въпроса. Това каза на Мюнхенската конференция ...

Той някак успя да избегне предполагаемият опит за покушение в момента, когато самолетът му мина по курса на лайнер MH17. Той победи рака, сякаш има гумичка, която да изтрива мастилото на британските медии. Получи черен пояс и осми дан по карате, бидейки тромав и страдащ от аутизъм. Дявол да го вземе, Путин е просто несъкрушим!

Америка и Великобритания трябва да се страхуват и то много. Те трябва да се молят за това той наистина да не се ядоса. Така нареченият „Запад” е обречен, ако не може да унищожи Владимир Путин. Боя се, че таящата се в него сила е станала още по-мощна.

Автор: Филип Бътлър

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Анализи и коментари